#CONSUMER

CAAPTVM

Territorio interessato: Italia
Profilo autore

Iscritto dal 19/04/2017

Creato da: Francesco Gambacorta

Composto da: Matteo Pizzo, Giovanni Conigliaro, Francesco Gambacorta

Tipologia: Team Informali

Sito web: www.caaptum.com

La nostra idea

Digital F&B startup. It offers many services for restaurant owners and customers, provided through a digital platform. • Digital smart menu for restaurants; • Booking tables service; • Order ahead service (customers can order at the restaurants or even before to be there, saving time); • In-app payment; • Discounts for customers who share on social media the food shots taken at the restaurants.

Target di riferimento/utilizzatori

Restaurants, Foodies, social Diners.

Dimensione mercato potenziale

la dimensione del mercato di riferimento o l'intervallo di appartenenza: maggiore di 500 Milioni di Euro. Tassi di crescita prospettici: Minore o uguale al 5%

Problema indirizzato

Risparmio in termini di: - attesa pagamento del conto; - attesa Ordinazione pasto; - economico, applicazione sconto

Risultati attesi

Total profit 1st year: 439914 € Total profit 2d year: 699707 € Total profit 3rd year: 911235 €

Aspetti innovativi e punti di forza

Our competitive advantages are related to our all-in-one app that allows customers to do different things using only one app. Indeed they can pre-order, make reservations, get discounts and make payments using their smartphone. On the other hand restaurants can increase their productivity and at the same time offer a better service to their customers.

Stato sviluppo dell'idea

prototipo

DISCUSSIONI

Non ci sono ancora discussioni aperte per questo progetto!